Scroll to top

Baki Automobile SEAT Partner te vetmit ne Kosove!

Duke filluar nga Janari i vitit 2019, marka Seat ofrohet...

Read More

Autokredi në Bankën TEB

Banka TEB dhe Baki Automobile kanë arritur marrëveshje bashkëpunim për...

Read More

Volkswagen vazhdon garancionin për automjete të reja për tre muaj

Garancion i zgjatur për shkak të pandemisë COVID-19 Zgjatja vlen...

Read More

Volkswagen zbulon modelin më të fuqishëm të Toareg R!

Nga familja R i pari me teknlologjinë plug-in hybrid, TOUAREG...

Read More

Baki Automobile prezanton GOLF 8 për herë të parë në Kosovë!

Makina Golf është makina më e suksesshme në tregun Europian,...

Read More