Scroll to top

Çka është konektimi? 

Me ofertat e konektimit nga Volkswagen, dixhitalizimi po gjen rrugën në Volkswagen tuaj dhe ju jep më shumë komoditet, siguri dhe argëtim. Duke lidhur automjetin tuaj në Internet, ju merrni informacione për trafikun në kohë reale, kujtesa të intervalit tjetër të shërbimit, transmetim dhe radio në internet ose ndihmë të shpejtë në rast të prishjes. Ju lutemi vini re se disponueshmëria dhe kërkesat e funksioneve individuale varen nga shërbimi i zgjedhur.

WE CONNECT 

Zbuloni “We Connect”

Gati për gjeneratën e ardhshme të shërbimeve online ne smartphone, nga modelet e 2021, shumica e makinave të reja aktuale të Volkswagen do të përgatiten për ju për We Connect. Falë kartës eSIM të instaluar përgjithmonë, Volkswagen juaj mund të jetë online që nga fillimi. Në të njëjtën kohë, mund të përdorni aplikacionin “We Connect app” për të lidhur smartphone-in tuaj me Volkswagen tuaj dhe kështu të keni mundësi të përdorni disa funksione të automjetit dhe statusin e automjetit.

We Connect app download 

Përjetoni të gjitha avantazhet e “We Connect and car” Në një aplikacion.

Thjesht shkarkoni aplikacionin “We Connect” për sistemin tuaj operativ smartphone dhe lidheni atë me Volkswagen tuaj.

WE CONNECT START 

Lidhja inteligjente per ID tuaj.

Ju vozitni nje nga veturat e familjes ID? Atehere në të ardhmen ju jo vetëm që do të jeni plotësisht elektrik në rrugë, por gjithashtu mund të konektoheni plotësisht me “We Connect Start”.

Sistemi automatik i thirrjeve të urgjencës eCall është aty për ju që nga fillimi. Dhe me shërbimet online nga “We Connect Start”, ju mund të merrni asistentë dixhitalë në bord që ofrojnë informacionin më të fundit mbi menaxhimin e karikimit te ID tuaj ose gjendjes te trafikut dhe të funksionojnë me funksionet e zgjedhura në distancë duke përdorur smartphone-in tuaj.

Konektuar me We Connect ID App” 

Shkarkoni aplikacionin “We Connect ID App”

Ky eshte aplikacioni i duhur per tu konektuar me ID tuaj, Volkswagen-in dhe gjithaqka qka eshte e rendesishme per ty.

Smartphone juaj do te kthehet si nje telekomande per funksionet e vetures tuaj.Do ta keni ID tuaj gjithmone ne kontroll edhe nese nuk jeni aty

download (6)
download (7)

CAR-NET 

Me shërbimet mobile online nga Car – Net do të arrini më shpejt në destinacionin tuaj dhe do të jeni të mirëinformuar.

Informacion për trafikun në kohë reale, hapësira parkimi falas dhe çmime të stacioneve të benzinës, të gjitha të integruara në navigimin me Car – Net “Guide & Inform”.

Smartphone-i juaj si telekomandë me Car – Net “Security & Service “,
Dyert e vetures dhe bagazhi mund të hapen dhe mbyllen me lehtësi duke përdorur aplikacionin “We Connect”

Guide & Inform” nga CAR-NET 

Me shërbimet “Guide & Inform” nga Car-Net, ju jeni më mirë të informuar kur jeni jashtë.

Kërkoni për destinacione emocionuese në zonën tuaj, merrni informacionin më të fundit të trafikut direkt nga interneti dhe shumë më tepër.

download (6)
download (8)

Sherbimet” Guide & Inform” 

Ndryshoni rutinen tuaj me informacionet online te trafikut, ne kohe reale do te jeni te informuar nga internet per gjendjen e trafikut.Ju do te paralajmeroheni per te ju shmangur trafikut

-Automatikisht do te informoheni per rruge alternative.

– Siguron informacion të qartë në lidhje me situatën e trafikut, bllokimet e trafikut, pengesat dhe zgjidhjet e bllokimit të trafikut

– Të dhënat e trafikut arrihen në internet në pothuajse kohë reale

-Udhëzimi dinamik i rrugës merr parasysh kursimet e mundshme të kohës bazuar në situatën aktuale të trafikut

-Paraqitje e qartë, me ngjyra

MY VOLKSWAGEN

Hyni dhe nisuni me “We Connect Go”
Të gjitha informacionet e rëndësishme të automjetit nga një burim i vetëm!

Në zonën “My Volkswagen” të aplikacionit “We Connect Go”, ju do të gjeni informacionin më të rëndësishëm në lidhje me automjetin tuaj, për shembull kilometrazhin dhe nivelin e karburantit, numrin tuaj të shasisë ose intervalet e shërbimit.

Thjesht shkruani prodhuesin, llojin e gomës, kilometrazhin dhe datën e prodhimit nën “Gomat e mia”. Dhe nëse dëshironi, një takim për një ndërrim gomash tek partneri juaj Volkswagen është vetëm një trokitje larg.

download (10)
download (9)

We Connect Go 

Asistenti juaj personal i automjetit

Falë aplikacionit “We Connect Go” (iOS / Android), smartphone-i juaj lidhet me Volkswagen tuaj përmes Bluetooth-it përmes DataPlug dhe e kthen atë në një makinë të lidhur brenda pak kohe.

Me shumicën e automjeteve të reja kjo është e mundur si standarde, shumë modele nga viti 2008 mund të rikonstrukohen përsëri. Këtu ju tregojmë avantazhet e mbajtjes gjithnjë të të gjithë informacionit të rëndësishëm në lidhje me Volkswagen tuaj.

Regjistroni udhëtimet dhe kostot e karburantit 

Me ditarin dixhital, të gjitha informacionet e rëndësishme mund të regjistrohen dhe shfaqen: fillimi, destinacioni, data, koha, kohëzgjatja, rruga – madje edhe kostot e karburantit për udhëtim. Përcaktoni rrugë individuale si private, biznesi ose punë dhe, nëse është e nevojshme, eksportoni gjithçka me aplikacionin si PDF.

Monitori i rezervuarit tregon se kur dhe ku jeni mbushur me çfarë çmimi dhe sa të larta janë shpenzimet mujore. Për ta bërë këtë, DataPlug juaj dërgon në aplikacion informacione rreth nivelit të rezervuarit tuaj sapo të jetë ndezur makina juaj. Nëse aplikacioni regjistron një proces të karburantit, do të merrni një mesazh duke ju kujtuar të regjistroni shpenzimet tuaja për karburantet.

download (11)
download (12)

Optimizoni stilin e ngasjes 

Përmirësoni stilin tuaj të makinës me ndihmën e këshillave praktike nga aplikacioni. Analiza e stilit të vozitjes ju ndihmon të vozisni në mënyrë më efikase dhe të kurseni karburant. Për këtë qëllim, nxitimi, shpejtësia, shpejtësia e motorit, sjellja e frenimit dhe temperatura e ftohësit maten dhe shfaqen qartë në një grafik.

Statistikat e udhëtimit vlerësojnë të dhënat tuaja të drejtimit dhe ju tregojnë një paraqitje të detajuar statistikore të të gjitha informacioneve përkatëse, siç janë kilometrat e drejtuar dhe kohën e drejtimit, litrat dhe shpenzimet e karburantit, udhëtimet ditore dhe të natës, si dhe stilin efikas të drejtimit dhe numrin e sfidave të fituara. Kështu që ju mund të shihni menjëherë se si sjellja juaj e ngasjes ndikon në konsum.