Banka TEB dhe Baki Automobile kanë arritur marrëveshje bashkëpunim për shitjën e veturave përmes autokredisë, duke financuar deri në 100 % të vlerës së veturës ?

✅ Norma vjetore e interesit: 5.28%,
✅ Shpenzimet administrative: 0.50%,
✅ Maturiteti maksimal: 84 muaj,
✅ Norma efektive e interesit: 5.57%.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]  

Preloader image