Scroll to top

Aksionet dhe Modelet e fundit

Nxitoni dhe përfitoni nga oferta më e volitshme për ju!


Baki Automobile në partneritet me Raiffeisen Bank dhe kompaninë e sigurimeve Illyria ju mundëson të bëheni me veturën tuaj të ëndërrave ku së bashku me të ju përfitoni edhe:

☑️Regjistrimin e parë Falas,

☑️Interesin preferencial,

☑️Kasko me çmim preferencial,

☑️Autobartje 24/7 dhe mbi të gjitha,

☑️Sjelleni veturën e vjetër dhe bëhuni me veturë të re.

Bëhuni pjesë e kësaj SUPER oferte!

MODELET E FUNDIT

[kswr_button btn_link=”url:%2Fmodelet%2F|title:Modelet||” btn_style=”scaleup” btn_width=”250″ btn_height=”50″ btn_border_radius=”40″ btn_bg=”{“type“:“color“,“color1“:“rgba(18, 18, 18, 0.78)“,“color2“:“#111“,“direction“:“to left“}” btn_bg_hover=”{“type“:“color“,“color1“:“rgba(150, 150, 150, 0)“,“color2“:“#00AFD1“,“direction“:“to left“}” btn_align=”center” btn_icon_size=”26″ btn_txt=”Shiko të gjitha” btn_default_style=”0″ btn_full_width=”false” btn_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” btn_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;” btn_ftsize=”font-size:15px;” btn_ftstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;” btn_icon_paddings=”padding-left:0px;padding-right:0px;”]
[kswr_fancytext fctxt_holdtime=”2000″ fctxt_typespeed=”100″ fctxt_content_color=”#ffffff” fctxt_prefix_color=”{“type“:“color“,“color1“:“rgba(255, 255, 255, 1)“,“color2“:“#333“,“direction“:“to left“}” fctxt_content=”ID.3 I RI !” fctxt_content_fsize=”font-size:38px;” fctxt_content_fstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;” fctxt_prefix_fsize=”font-size:28px;” fctxt_prefix_fstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;” fctxt_suffix_fsize=”font-size:19px;” fctxt_suffix_fstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”][kswr_fancytext fctxt_holdtime=”2000″ fctxt_typespeed=”100″ fctxt_content_color=”#ffffff” fctxt_prefix_color=”{“type“:“color“,“color1“:“rgba(255, 255, 255, 1)“,“color2“:“#333“,“direction“:“to left“}” fctxt_content_fsize=”font-size:24px;” fctxt_content_fstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;” fctxt_prefix_fsize=”font-size:24px;” fctxt_prefix_fstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;” fctxt_suffix_fsize=”font-size:19px;” fctxt_suffix_fstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;” fctxt_prefix=”Gjërat e reja fillojnë këtu me ID.3 i cili shënon fillimin e një epoke të re, dinamike në botën e lëvizjes elektrike. Dhe për njerëzit që janë në kërkim të veturave elektrike. E ardhmja është gati me ID.3 .”]