Scroll to top

START & GO me VW dhe SEAT! Kampanja më e re me bashkëpunim me Bankën Ekonomike dhe Siguria.

Interes prefrencial ✔️
Deri në 6 Vite ✔️
Kasko – FALAS ✔️
Regjistrimi i parë dhe TPL – FALAS ✔️

Mundësi që pagesën ta filloni pas 3 muajve!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]