Scroll to top

Nga familja R i pari me teknlologjinë plug-in hybrid, TOUAREG R.

Dinamikë e lartë me efikasitet inteligjent: kjo është ajo që ndërton Touareg R. e re. Me teknlologjinë plug-in hybrid është bindës si një model i performancës që mund të drejtohet përkohësisht në vend, pa emetime. Nëse bateria e Touareg R është e ngarkuar sa duhet, SUV fillon në “e-mode” thjesht elektrike. Rastësisht, kapaciteti i baterisë është krijuar në mënyrë që shumë udhëtar të mund të drejtojnë distancat mesatare ditore në këtë mënyrë funksionimi.

Edhe nëse destinacioni juaj ju largon nga rrugët: nuk ka problem. Touareg më i fortë e bën pothuajse çdo rrugë të lundrueshme për ju – dhe atë me rehatinë më të madhe të mundshme. Për më tepër, koncepti i përgjithshëm i R SUV-së së re është hartuar për prakticitetin e përditshëm. Ju ofron shumë hapësirë ​​për shumë jetë! Lëreni veten të bindeni për avantazhet dhe cilësitë e tij.

Një kombinim inovativ i performancës superiore dhe efikasitetit elektrik

Pajisjet funksionale të zgjeruara si standarde

Touareg R ka shumë për të ofruar edhe nëse vendosni nga paketet standarte.

“Innovision Cockpit” përfshirë instrumenttabelen dixhitale dhe sistemin infotainment “Discover Premium”

“IQ.Light – Dritat Matrix LED”, një rreze e zhytur dhe kryesore e kontrolluar në mënyrë interaktive nga një kamerë

Panoramë

Kontrolli automatik i klimës “Air Care Climatic” me 4 zona

4MOTION

Fellnet “Braga” 20 “

Ulëset në lëkurën e Vjenës

Nuk keni mjaft?

Përveç pajisjes standarde të Touareg R me teknlologjinë plug-in hybrid, ekzistojnë shumë karakteristika nga të cilat mund të zgjidhni. Kjo lë pak për të dëshiruar.

Paketat R eksterieri dhe interieri si dhe opsione të tjera ekskluzive siç janë ulëset në lëkurën “Puglia” dhe fellnet 21-22 ”

Night Vision

“Travel Assist” mund të mbështesë shpejtësinë deri në 250 km / orë kur drejtoni, mbani timonin, përshpejtoni dhe frenoni

“Trailer Assist” pothuajse mund të manovrojë automatikisht mbrapa nga një hapësirë ​​parkimi ose hyrje në oborr

 

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]  

Kthehu Pas