Scroll to top

T-Roc i ri.

troc1

Konfident. Nga fillimi.

T-Roc i ri është Crossover i parë Volkswagen që kombinon avantazhet e një SUV dhe shkathtësinë e një automjeti kompakt. Dizajni i tij tregon karakter: me cilësi të lartë, plot detaje dhe konfident. Me vëllimin e tij të ngarkimit deri në 1.290 litra, vërteton gjithashtu se dizajni kompakt e lehtësia për përdorim të përditshëm nuk janë kontradiktorë.

Me dizajnin e saj të mprehtë të jashtëm, nivelin e ri të cilësisë dhe dizajnit në brendësi dhe veçoritë teknike të përmirësuara, T-Roc i ri shfaqet me vetëbesim dhe nënvizon personalitetin e tij të fortë

T‑Roc i ri bën përshtypje nga mbrapa me dizajnin e tij të ri të dritave FULL LED të dritës së ditës dhe dritat e pasme moderne, të errësuar tërheqin vëmendjen nga larg.Grilla e ndriçuar e radiatorit i jep pjesës së përparme mahnitëse një pamje të veçantë. Dy pika të tjera kryesore: ndriçimi i ambientit në pjesën e përparme të brendshme dhe një projeksion logoje me nënshkrimin SUV, i cili në mënyrë efektive ndriçon hyrjen kur hapen dyert e përparme. Dritat e pasme të kuqe të errëta me një dritë dinamike opsionale vezulluese, në të cilën një brez i animuar i dritës tregon drejtimin, ofrojnë një përfundim modern.

Brendësia e VW T-Roc, pamje nga dera e hapur e shoferit në kabinë me ulëse ergoActive

Uluni dhe shijoni udhëtimin në ulëset opsionale ergoActive. Mund ta rregulloni lehtësisht sipas dëshirës tuaj. Kjo lehtëson shpinën tuaj dhe siguron një nivel të lartë komoditeti dhe relaksi në ulje. Nga T‑Roc Style e lart, ulëset ergoActive është e pajisur me një mbulesë ArtVelours dhe mbështetje elektrike mesit me një funksion masazhi. Në këtë mënyrë, edhe udhëtimi për në punë bëhet një ekskursion pa lodhje dhe me shumë motivim.

Brendësia e VW T-Roc, pamje e detajuar e timonit shumëfunksional

Me timonin shumëfunksional, ju jo vetëm që kontrolloni T-Roc-in e ri, por edhe radion, media playerin, kontrollin e zërit, telefonin dhe pamjet e grupit të instrumenteve të instrument tabeles dixhitale. Në T‑Roc Life dhe Style, ai mund të ngrohet nëse dëshironi dhe me mbulesën e tij elegante prej lëkure që siguron një ambient ekskluziv. Dhe nëse zgjidhni T‑Roc R-Line, mund të prisni timonin sportiv shumëfunksional me ngrohje opsionale me prekje të ndishme

Sistemi opsional i klimes “Air Care Climatronic” në T-Roc të ri siguron një klimë të këndshme gjithëpërfshirëse. Kontrollet dhe ekranet tani janë të dixhitalizuara dhe të aksesueshme me prekjen e majës së gishtit nëpërmjet një ekrani me prekje, duke e bërë funksionimin jashtëzakonisht të avansuar dhe duke i dhënë kabinës një pamje veçanërisht moderne. Në të njëjtën kohë, sigurojnë funksionim të lehtë dhe të përshtatshëm gjatë vozitjes. Temperatura perfekte është gjithmonë vetëm një prekje larg.

Merrni më shumë nga çdo udhëtim. Shfrytëzoni kohën në T-Roc-un tuaj. Sistemi më i ri i info-argëtimit tek T-Roc ju mban të përditësuar, ju lejon të bisedoni pa duar në telefon ose të dëgjoni këngët tuaja të preferuara e të navigoni në destinacionin tuaj. Dhe nëse dëshironi, ai madje dëgjon fjalën tuaj falë kontrollit zanor.

Analogu i përket të djeshmes. Nëse dëshironi, ndërroni kroskotin klasik me tuba me një ekran me rezolucion të lartë. Pajisja inovative dhe bashkëkohore Active Info Display mund t’ju japë informacion përtej matësit të shpejtësisë dhe atij të karburantit.

Në T-Roc-un tuaj, përcaktoni ju se çfarë ndodh. Dy radio me altoparlantë të koordinuar, teknologji të lehtë përdorimi dhe shumë opsione lidhjesh janë në dispozicion. Ose mund të zgjidhni sistemin e navigimit “Discover Media”, i cili nuk lë për të dëshiruar. Pra, vijoni rrugëtimin me argëtim të mirë.

Brendësia e VW T-Roc, pamje e detajuar e sistemit të informacionit argëtues Discover Pro

A ju pëlqen muzika gjatë vozitjes? Dhe a do të dëshironit të dini se çfarë po ndodh në botë ndërsa jeni jashtë dhe rreth e rrotull? Info-argëtimi inovator konsiderohet një formë e mirë në T-Roc. Cilin do të dëshironit?

Brendësia e VW T-Roc, pamje e detajuar e sistemit të zërit BeatsAudio™

A ju pëlqen ta aktivizoni atë? Me sistemin opsional të zërit 300 vat nga Beats by Dre, ju merrni një përvojë tingulli në bord që mund ta shihni dhe ndjeni. Gjashtë altoparlantë të nivelit të lartë të koordinuar sigurojnë tingull të shkëlqyeshëm nga çdo ndenjëse dhe subwoofer shtesë dërgon basin e tij tepër të thellë direkt në stomakun tuaj pa ndonjë animacion të madh. E gjithë gjëja kontrollohet nëpërmjet sistemit tuaj të informacionit argëtues⁠, i cili ju përshëndet me një ekran Beats by Dre sapo të hyni.

Ofertat e lidhjes nga Volkswagen ju japin më shumë komoditet, siguri dhe argëtim. Lidhja e T-Roc me internetin dhe smartfonin tuaj ju çon në destinacionin tuaj më të relaksuar – thjesht duhet të vozitni vetë.

Teknologji dhe sisteme asistence

Një tjetër veçori kryesore janë drita inteligjente

Pavarësisht nëse jeni jashtë gjatë ditës, natës ose në mot të keq: dritat e matricës LED IQ.LIGHT, të cilët janë opsionalë nga T‑Roc Style e lart, sigurojnë shikueshmëri më të mirë. Ndërsa “Dynamic Light Assist” ndihmon në ndriçimin paraprakisht të rrugëve me kthesa dhe për të mos verbuar atë që vjen, edhe kur drita e lartë është aktive, segmentet individuale LED të sistemit të ndriçimit të teknologjisë së lartë sigurojnë shpërndarje më të mirë të dritës duke i ndezur ose fikur në varësi të situatës së vozitjes. Kjo jo vetëm që rrit sigurinë tuaj, por edhe të përdoruesve të tjerë të rrugës.

Momenti i shokut? T-Roc juaj nuk e ka atë.

Grafiku tregon se si funksionon Front Assist në T-Roc.

Asistenti standard i frenimit emergjent “Front Assist” me zbulimin e këmbësorëve mund t’ju paralajmërojë për situata kritike të shkaktuara nga këmbësorët dhe automjetet e tjera dhe madje të frenojë automatikisht në raste urgjente⁠.

Shumë trafik? Pa stres.

Grafiku tregon se si funksionon kontrolli i distancës ACC në T-Roc.

Kontrolli automatik i distancës ACC ju ndihmon të mbani një shpejtësi maksimale të vendosur më parë⁠ dhe një distancë nga automjeti përpara⁠. Në bllokime trafiku, T-Roc juaj i ri mund të frenojë dhe të ndizet përsëri automatikisht (me transmisionin automatik opsional DSG). Në lidhje me një sistem navigimi opsional, ACC është zgjeruar për të përfshirë kontrollin paraprak të lundrimit dhe asistencën në kthesat. Kjo ju ndihmon të shmangni tejkalimin e kufirit të shpejtësisë duke miratuar kufijtë zyrtarë të shpejtësisë.⁠ Sistemi mund të përdorë gjithashtu të dhënat nga sistemi i navigimit për të llogaritur shpejtësinë e automjetit tuaj që rregullon kthesat, kryqëzimet dhe rrethrrotullimet.

T-Roc juaj qëndron besnik në rrugën e tij

T-Roc jua mundëson këtë.

Me sistemet si “Lane Assist”, që vjen si pajisje standarde, pajisja opsional automatik i distancës, asistenti opsional i trafikut dhe sipas kërkesës, “Emergency Assist” do të jeni të kënaqur jo vetëm në situata kritike. Sepse ata e bëjnë ngarjen e automjetit më të rehatshme në jetën e përditshme.

Thjesht parko brenda

Grafiku tregon se si funksionon Park Assist në T-Roc.

T-Roc i ri me opsionin “Park Assist” jo vetëm që mund t’ju tregojë kur kaloni me makinë nëse një vend parkimi është mjaft i madh – ai do të parkojë edhe për ju⁠. Ata përdorin tufën, gazin dhe frenat. Ai bën pjesën tjetër.

Sensorët skanojnë hapësirat e përshtatshme të parkimit (deri në 40 km/h)

Hapësirat e parkimit paralel duhet të jenë të paktën gjatësia e mjetit plus 80 cm distancë manovrimi për parkim dhe të paktën 25 cm para dhe pas automjetit për parkim jashtë

Hapësirat pingule të parkimit duhet të jenë të paktën 35 cm larg nga të dyja anët

Duke parë mbi supe

Grafiku tregon se si funksionon Side Assist në T-Roc.

Asistenti i ndryshimit të korsisë “Side Assist” përdor një dritë LED në pasqyrat e jashtme për të treguar automjetet e tjera në pikën blind ose automjetet që lëvizin deri në 50 metra pas jush.⁠ Nëse tregoni për të ndryshuar korsinë, sistemi mund të llogarisë nëse një nga ato bazohen në pozicionin tuaj dhe shpejtësia mund të bëhet e rrezikshme – dhe nëse është e nevojshme tërhiqni vëmendjen tuaj për këtë duke ndezur dukshëm.

Ndihmësi i përditshëm për ngarkim të lehtë

I keni përsëri duart plot me bagazhe? Tani mund ta hapni dhe mbyllni bagazhin e T‑Roc të ri thjesht me këmbën tuaj. Me paketën opsionale “Easy Open & Close”, sistemi “Keyless Access” njeh çelësin e makinës në xhepin tuaj. Mjafton një lëvizje e vogël poshtë pjesës së pasme – dhe kapaku elektrik i bagazhit hapet ose mbyllet automatikisht. Siç mund ta shihni, teknologjitë inovative e bëjnë jetën e përditshme shumë më të lehtë.