Scroll to top

Po aq fleksibël sa stili i jetës tuaj. 


E veçanta në çdo mënyrë. Ky është T-Cross i ri, me një pamje të jashtme që është argëtuese dhe argëtuese, dhe një brendshme që është e bollshme, e zgjuar dhe e mbushur me karakteristika.

download (1)
download (2)

Galeria

Këndvështrime të ndryshme.

Pajisje dhe dizajn

Eksterieri 

Bini në dashuri me modelin e mrekullueshëm të T-Cross. Nga diapazoni i saj i ngjyrave që bien në sy, në pjesën e pasme të saj të veçantë me shirita reflektues dhe dritat TOP LED. T-Cross krijon një përshtypje të qëndrueshme. E gjithë kjo i jep asaj një pamje të mrekullueshme me një karakter të qartë të rrugës. Mbulesa plastike e zezë në harqet e rrotave dhe skajet anësore nënvizojnë këtë dizajn. 

download (2)

Dritat 

Teknologjia LED

Dritat LED të T-Cross kanë një stil të nënshkrimit të veçantë të cilat edhe ofrojnë një vëllim të dritës që përmirësojnë dukshmërinë në mot të keq. 

The all new Volkswagen T-Cross

Rrotat

Me cilat rrota duhet të shkëlqejë T-Cross juaj? Sido që të jetë – gamën e gjerë të rrotave të aliazhit 16 deri në 18 inç definitivisht i jep T-Cross tuaj një kontakt shumë personal.

Fellne Alumini me perfundim te zi 16′ “ Rochester”

download (6)

Fellne Alumini 17′ “Chesterfield”

download (7)

Rrote çeliku 16 ′  “Dublin”

download (4)

Fellne Alumini 16′ “Belmont”

download (5)

Fellne Alumini 17′ “ Manila” me ngjyre te kaltert dhe me nje shkelqim te larte

download__ (9)

Fellne Alumini 18′ “Nevada” me shkelqim te larte

download (10)

Fellne Alumini 17′ “ Manila” me ngjyre te zeze dhe me nje shkelqim te larte

download (8)

Interieri dhe Sistemet e ndihmës

Fjala magjike është individualiteti. Edhe brenda T-Cross. Edhe brendësia standarde është e veçantë. Nëse dëshironi t’i jepni asaj pamjen tuaj, mund të zgjidhni nga tre pako dizajni. Me ngjyra të ndryshme për ulëset dhe dekoret. Ndriçimi i ambientit në stilin T-Cross dhe opsionalisht në T-Cross Life siguron dritë në varësi të disponimitDhe rehatia nuk është lënë pas dore. Stili T-Cross madje edhe vendet e rehatisë sportive. Pra T-Cross R-Line. 

Lane Assist – Mbajeni në vijë 

Situata të rrezikshme ndonjëherë mund të ndodhin në udhëtime monotone. Këtu hyn në lojë “Lane Assist”: nga një shpejtësi prej 60 km / orë, ai mund të njohë nëse automjeti është duke mbajtur veturën në shiritin e vet. 

Front Assist 

Ndihma standarde e frenimit emergjent “Front Assist” me zbulimin e këmbësorëve mund t’ju paralajmërojë për situata kritike të shkaktuara nga këmbësorët dhe automjetet e tjera dhe madje mund të frenojë automatikisht në raste urgjente. 

Blind Spot 

Sensori “Spot Blind” “Plus” ju paralajmëron për automjetet në këndin e vdekur – përmes një ekrani LED në pasqyrën e jashtme.  Në kombinim me ndihmësin për “Lane Assist”, ai gjithashtu mund t’ju japë një ndërhyrje drejtuese për t’ju paralajmëruar. E gjithë gjëja funksionon nga 15 km / orë dhe është në dispozicion së bashku me ndihmësin e parkimit. Kjo nga ana tjetër paralajmëron kur një automjet tjetër kalon rrugën kur parkon në të kundërt. Nëse nuk i përgjigjeni paralajmërimit të tij, sistemi mund të parandalojë një përplasje duke frenuar. 

Dedektuesi për gjumë 

Nëse lodheni kur voziteni, nuk e vini re domosdoshmërisht vetë. Tingëllon një ton paralajmërues. Dhe një shënim në ekranin shumëfunksional që sugjeron të vetmen gjë: një pauzë 

Infotainment

Radio dhe Navigacioni 

Radio “Composition Media“” 

Ju pëlqen muzika ndërsa jeni duke vozitur? Apo do të dëshironit të dini se çfarë po ndodh në botë ndërsa jeni jashtë dhe rreth? Atëherë do të mahniteni nga radio “Composition Media““. 

Ekran me ngjyra (8 inç) 

Ekrani me prekje me sensorë afërsie

Radio FM dhe antena e diversitetit për pritje optimale  gjashtë folës

Player CD-kompatibil me MP3

Kartë SD dhe një ndërfaqe USB

Telefoni celular mund të lidhet përmes Bluetooth