Scroll to top

Kush jemi ne?

Kompanija jonë, ” Prishtina Limo” rent a car me vozitës & Rent a Car ofron shërbime të transportit të udhëtarëve, makina me qira dhe shofer.
Kompania operon dhe menaxhohet nga “Baki Automobile” partneri zyrtar për Volkswagen Group dhe Seat Ekskluzivë në Kosovë

Kompanija, ” Prishtina Limo” rent a car me vozitës & rent a car është e specializuar për të ofruar shërbime, transportit të pasagjerëve e cila është e vetmja kompani në Kosovë për këtë lloj shërbimesh.

Kemi krijuar një reputacion në të gjithë Kosovën dhe Rajonin për shërbimet tona rent me vetura, shofera, shërbim të sigurt ekskluzivizht për klient.

 “Qëllimi

Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë një zgjidhje të besueshme dhe të sigurt për klientët tanë. Pas punës me ne, pothuajse çdo klient na kontakton përsëri për të marrë me qira veturë, minivan 8-Ulëse, minibus -20ulëse, Bus-50 ulëse me Shofer me shumë përvojë transportues të licencuar.

Ne vlerësojmë reputacionin tonë dhe qasjen me kompetencë ndaj secilës organizatë udhëtimesh, duke filluar nga planifikimi i rrugës dhe optimizimi i çmimeve e deri te zgjedhja e transportuesit më të besueshëm për udhëtimin tuaj.

Kjo është ajo që na ka lejuar të rritemi në një skenë të tillë dhe të hyjmë në tregun ndërkombëtar dhe të bëjmë mijëra klientë besnikë!

Udhëto me veturën e ëndrrave! 

Marrja me qira e automjeteve Prishtina Limo automjetet janë modele më të reja të pajisura me shumicën e lehtësive aktuale.
Flota përbëhet nga sedanë, makina familjare, off road dhe furgonë. Për lehtësinë tuaj, të gjitha makinat me qira të Prishtinës Limo janë të furnizuar me ujë , materiale leximi, shërbim celulari dhe gjithçka tjetër që kërkoni.
Së bashku me veturat me standarde të larta, të marrësh me qira një makinë me vozitës nga Prishtina Limo vozitësit janë miqësor të sigurt, zgjuar profesional.

Siguroni një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm!

Drejtuesit tanë me përvojë, kanë sjellje të shkëlqyera dhe aftësi në gjuhët të huaj. Gjithmonë mund të mbështeteni në besueshmërinë, diskrecionin maksimal dhe profesionalizmin e tyre. Drejtuesit kanë të kaluaren-beckground të sigurisë dhe një herë në vit i bëhet kontrolli mjekësor.

Ne kemi një qasje individuale ndaj organizimit të udhëtimeve të secilit qytet, duke filluar nga Prishtina, Tirana, Shkupi, Podgorica, Sarajeva, Beogradi, Sofia, Athina, Istanbull e shume vende në Europë.

Secili qytet është një kulturë e re, traditë, planifikim rruge, zakonet e njerëzve, trafiku rrugor.

Kjo është arsyeja pse ne përpiqemi të punojmë vetëm me shofer dhe transportues lokalë! Trip-udhëtimi është i organizuar individualisht, është planifikuar rruga më e mirë, është zgjedhur edhe transportuesi lokal!

Qfarë do të prisni nga” Prishtina Limo” rent a car me vozitës & Rent a Car?

· Profesionalitet në pamje dhe qëndrim.
· Siguroni një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm.
· Njohuri të jashtëzakonshme për rrugët, vende etj.
· Konfidencialitetin e klientit
· Vlerësohet përmes sigurimit të cilësisë.

”Prishtina Limo” rent a car me vozitës & Rent a Car shërbimet janë caktuar për klientët që duan të shmangin problemet logjistike në organizimin e udhëtimeve të ndryshme.

Këto shërbime janë gjithashtu për ata që duan të arrijnë destinacionin e tyre në një mënyrë të rehatshme duke lexuar një libër ose kryer punët në paisjet e tyre elektronike.

Prishtina Limo operon 24/7 përmes qendrës së thirrjeve të transportit, ekipet tona të specializuara të llogarisë dhe përfaqësuesi i kujdesit ndaj klientit merren me detajet në mënyrë që të përqendroheni në biznesin tuaj.

Na kontaktoni sot për të zbuluar pse kaq shumë organizata dhe biznese ndërkombëtare kanë zgjedhur ” Prishtina Limo” rent a car me vozitës & Rent a Car për nevojat e tyre!.

Shërbimet e Prishtina Limo mund të rezervohen përmes :

emailit : limoprishtina@gmail.com
Web : www.limoprishtina.com
Kontakti +383 (0) 49 479478.

”Prishtina Limo” Rent a car me vozitës & Rent a Car jemi në dispozicion 24/7 .