Scroll to top

ID.3

ID 3

Gjërat e reja fillojnë këtu me ID.3 i cili shënon fillimin e një epoke të re, dinamike në botën e lëvizjes elektrike.Dhe për njerëzit që janë në kërkim të veturave elektrike. E ardhmja është gati me ID.3 .

Komfort

AR Head-up-Display

Ekrani opsional AR transmeton informacione të dobishme drejtpërdrejt në fushën e shikimit të xhamit që ju ndihmon të jeni më të sigurtë gjatë rrugës.

Kulmi panoramik

Kulmi i panoramës është mbresëlënës

Me sipërfaqen e madhe xhami që përfshin pothuajse të gjithë gjerësinë e kulmit, kulmi panoramik opsionale është në vetvete një detaj shumë tërheqës. Xhami i panoramës gjithashtu siguron temperaturën normale, madje edhe në diell të fortë.

Asistenca e zërit

Çdo gjë nën kontroll.

Duke prekur në butona gjatë vozitjes ishte jo vetëm dekoncentrim por edhe pasiguri. Mbani sytë në rrugë dhe kontrolloni lehtësisht duke përdorur asistencën e zërit shembull: radio, sistemi opsional i navigimit ose telefoni juaj. Mjafton ne thuani “Hello ID.” – dhe sistemi i veturës përmes asistencës do t’ju kuptojë.

Teknologjia Elektrike

Bateria

Ju mund të zgjidhni midis 45 kWh, 58 kWh ose 77 kWh

Mbushja

Mbushja e ID me rrymë mund të bëhet pothuajse kudo – në shtëpi duke përdorur rrymën e shtëpisë, tek ne partneri juaj për Volkswagen dhe në shumë pika mbushëse të derivateve. Kjo krijon një fleksibilitet plotësisht të ri të mbushjës.

Mirëmbajtja e ID-së

Kur nuk ka ndrrues ose cilindra nuk ka nevojë ta kontrolloni ose mirëmbani atë. Kjo kursen kohë dhe kosto. Sidoqoftë, kontrollet e rregullta janë të rëndësishme.

Dizajni

Dritat

Koncepti inteligjent i ndriçimit ID. Ndriçim jo verbues thuajse në të gjitha situatat: IQ opsionale. Dritat para me matricë drite LED me kontroll dinamik “Dynamic Light Assist” bëjnë rrugën tuaj më të ndritshme dhe më të gjerë, pa ndikim të përdoruesve të tjerë të rrugës në fushëpamjen tuaj.

Eksterieri

Karakterizoni pamjen të ID.3me logon e ridizajnuar të Volkswagen dhe vijën shtesë të dritës që shkon nga të dy palët në logon.

Interieri

Si po ju duket brenda?

Pamja plotësisht ndryshe nga të tjerët

Ndriçimi i ambientit Ngjyra të këndshme!

Jepni ID.3 tuaj më shumë personalitet. Mund të zgjedhni nga 30 ngjyrat sido që të jeni në disponim.