Scroll to top

Golfi i ri ngrihet lart.

Dhe vendos standarde të reja në dixhitalizimin në rrugë.
Sistemet inteligjente të ndihmës e bëjnë çdo udhëtim më të rehatshëm dhe më të relaksuar.

Kombinuar me ndjenjën tipike të Golf-it.

Pajisje dhe dizajn

PJESA E JASHTME

Dritat

LED në një dritë të re

IQ.LIGHT opsionale – Dritat me Matrix-LED me rregullimin dinamik të rrezeve të larta “Dynamic Light Assist” ndriçojnë shtegun më të ndritshëm dhe më tej. Falë teknologjisë së dritave Matrix, segmentet individuale të LED gjithashtu mund të ndizen ose fiken posaçërisht. Avantazhi: Kur vozitni me rreze të lartë, automjetet që vijnë dhe ato paraardhëse mund të kapen nga një aparat fotografik. Disa segmente LED janë çaktivizuar, në mënyrë që një udhëtim i përhershëm me rreze të lartë të jetë i mundur pa i bezdisur përdoruesit e tjerë të rrugës

Dukshëm dinamike. Golf i dukshëm.

Golf – me dizajn dinamik: një front para-poshtë me dritat e ngushtë të matricës LED në optikën me 4 sy, plus logon e ridizajnuar të Volkswagen. Gjithçka është e koordinuar në mënyrë të vazhdueshme në mënyrë harmonike dhe koherente – siç jeni mësuar gjithmonë nga Golfi. Në bishtin e ri mbizotërojnë tufat po aq të ngushta, midis të cilave vendoset logoja e re dhe shkronja e drejtpërdrejtë e Golfit.

PJESA E BRENDSHME

Brendësia dixhitale

Veçanërisht e mrekullueshme: karriget e plotë e shoferit plotësisht dixhital, me një peizazh të madh ekrani, i përbërë nga kabineti digjital i grupit të instrumenteve 25.4 cm (10 inç) dhe ekrani touchscreen të mëdha 20.9 cm (8.25-inç) i radios “Compos Media”. Falë operacionit intuitiv të touchscreen, një numër çelsash, butonash dhe kontrolli nuk kërkohen më.

Drita e ambientit, me opsione deri në 32 ngjyra të ndryshme, krijon një atmosferë të personalizuar ndriçimi. Me të gjitha risitë dixhitale, natyrisht, ndjenja tipike e Golfit mbetet.

Ndriçimi i ambientit

Shumë e dukshme: ngjyra të këndshme, vozitje më e qetë

Jepni golfit tuaj më shumë personalitet. Për ta bërë këtë, butësisht ndriçoni brendësinë në 10 ngjyra. Sipas kërkesës edhe me deri në 32 ndryshime ngjyrash. Qoftë klima më e ftohtë apo me ngjyra më e ngrohtë ose natën në rrugën e errët të vendit: në çdo udhëtim krijoni një atmosferë të ndryshme, të përshtatshme për veten dhe pasagjerët tuaj.

Fellnet

Duket mirë për ju

Me cilin kombinim fellnesh Golfi juaj duket më i miri është çështje shije. Sidoqoftë, jemi të sigurt që ju do të bëni zgjedhjen e duhur.

Fellnet 16 inçësh “Norfolk” (Golf opsionale, Seri Life)

Fellnet 17 inçësh “Belmont”

(Opsionale në Life, Seri Style)

Fellnet 17 inçësh “Ventura”

(Opsionale në Life dhe Style)

Fellnet 18 inçësh “Dallas”

(Opsionale në Life dhe Style)

image4 (3)
image7 (3)

Galeria

Këndvështrime të ndryshme.

Efikasiteti

Motorri

Një gamë e gjerë motorësh është në dispozicion për motorët e rinj Golf: TSI, TDl ​​dhe TGI * për performanca të fuqishme me konsum të ulët veçanërisht. Me kombinimin e tyre të kapacitetit të vogël kub, turbocharging dhe injeksion të drejtpërdrejtë, njësitë mundësojnë shpërndarjen uniforme të energjisë. Përveç kësaj, ekziston një menaxhim aktiv i cilindrave në disa modele. Këtu cilindrat çaktivizohen automatikisht posa të kërkohet më pak energji. Paraqitja mbetet e vazhdueshme.

Risia e rëndësishme: ETSI me teknologji të butë hibride. Një gjenerator fillestar mbështet motorin kur ndizet dhe me shpejtësi të ulët. Frenimi dhe brigjetimi përdoren për të ngarkuar baterinë litium-jon. Kjo siguron një ulje të konsiderueshme të konsumit dhe emetimeve

Benzin

TSI OPF 66 kW (90 PS) me transmetim manual me 5 shpejtësi
1.0 TSI OPF 81 kW (110 PS) me transmetim manual me 6 shpejtësi
1.5 TSI OPF 96 kW (130 PS) me transmetim manual me 6 shpejtësi
1.5 TSI OPF 110 kW (150 PS) me transmetim manual me 6 shpejtësi1.5 e-TSI OPF 110 kW (150 PS) DSG

Diesel

2.0 TDI SCR 85 kW (115 kf) me transmetim manual me 6 shpejtësi
2.0 TDI SCR 110 kW (150 PS) DSG

image18

Infotainment

Kontrolli i zërit

Me kontrollin intuitiv të zërit opsional, ju mund të përdorni zërin tuaj për të drejtuar radio, telefon dhe klimen në Golfin tuaj. Me futjen e zërit është e mundur të zgjidhni dërguesin e duhur, hyrjen e duhur të adresës ose numrin që ju kërkoni. Dhe me kontrollin e zërit në internet nga We Connect Plus, Golfi juaj ju kupton edhe më mirë. Për shembull, ju mund të zgjidhni muzikën tuaj të preferuar në internet ose kontrolloni hyrjen e destinacionit në navigimin tuaj mjaft intuitivisht.

Sistemet e ndihmës

Mund të shihni se çfarë mund të vijë: Car2X

Automjetet që komunikojnë me njëri-tjetrin në komunikacionin rrugor mund të bëjnë rrugët më të sigurta, të zvogëlojnë bllokimet e trafikut dhe të paralajmërojnë pikat e rrezikut lokal. Paralajmërimi standard i rrezikut mbështet shoferin me informacion të dobishëm, për shembull, ai mund të paralajmërojë për vendet e ndërtimit ose automjetet speciale të urgjencës. Komunikimi funksionon me teknologjinë Car2X përmes WLAN (pWLAN).

Kontrolli automatik i distancës ACC opsionale me teknologjinë Car2X6 mbështet shoferin me shumë informacione të dobishme dhe mund të ndërhyjë në mënyrë aktive në rast të urgjencës. Për shembull në fund të bllokimit të trafikut. Me shkëmbim të përhershëm të të dhënave përmes WLAN (pWLAN).

Ndihmë udhëtimi

Me opsionin “Assist Travel” ju keni një asistent jashtëzakonisht të dobishëm drejtimi në veturë. Për shkak se siguron një nivel të lartë të rehatisë së drejtimit * me shtypjen e një butoni duke ju mbështetur në situata monotone dhe të lodhshme të drejtimit:

• Sidomos në autostradën dhe rrugët e vendit të zhvilluara mirë, “Ndihma e Udhëtimit” mund të mbajë gjurmët dhe shpejtësinë për ju dhe të marrë parasysh distancën për trafikun përpara.

• Bashkë me transmetimin e DSG, ju mund të vozitni nëpër bllokime të trafikut dhe trafik të ndaluar dhe vazhdueshëm.

Kontroll automatik i distancës ACC

Kontrolli automatik i distancës ACC opsionale ju ndihmon të mbani një shpejtësi maksimale të caktuar * dhe një distancë nga automjeti përpara. Në bashkëpunim me një sistem opsional të navigimit, ACC është zgjeruar për të përfshirë kontrollin parashikues të lundrimit dhe ndihmën në këndim. Kjo do t’ju ndihmojë të shmangni shpejtësinë duke miratuar kufijtë zyrtarë të shpejtësisë. ** Përveç kësaj, sistemi përdor të dhënat e rrugës nga navigimi për të përshtatur shpejtësinë e automjetit tuaj në kthesat, kryqëzimet (kthesat) dhe rrethrrotullimet. **

* deri në 210 km / h ** brenda kufijve të sistemit

Komoditeti

Rehati dixhitale

Innovision Cockpit – Gjithçka përshtatet për ju

Golfi juaj ju njeh – dhe automatikisht aktivizon profilin tuaj të shoferit * në varësi të pajisjeve: nga rregullimi i ulëses deri tek ndriçimi dhe një klimë e rehatshme. Ju mund të bëni me lehtësi cilësimet tuaja të preferuara në Cockpit Inovision opsional: me Innovision Cockpit 25.4 cm (10 inç) bashkë me sistemin e navigimit 25.4 cm (10-inç) “Discover Pro”. Përveç përmbajtjes klasike të tilla si  sillja e motorrit,shpejtësia dhe tahometëri, ju gjithashtu mund të shfaqni të dhëna të tjera të dobishme. Për shembull, e gjithë zona mund të shfaqet si hartë navigimi.

Zona e madhe e ekranit të sistemit të navigimit “Discover Media” ose “Discover Pro” përdoret për të shfaqur shumë funksione në grafika tërheqëse dhe animacione, bazuar në tërësisht në telefonin tuaj. Ju mund të caktoni fotografi dhe funksione të preferuara vetë në ekranin fillestar.

Si standard, grupi i instrumenteve Innovision Cockpit ju tregon përmbajtjen që është e rëndësishme për ju në një ekran me rezolucion të lartë, 25.4 cm (10 inç) me ngjyra.

Head-up-Display

Mbikëqyrja e informacionit më të rëndësishëm dhe shikimi i rrugës në të njëjtën kohë: Ky është avantazhi i madh i ekranit opsional në Golf-in tuaj. Në xhamin tuaj bëhet një sipërfaqe projektimi për shfaqjen e shpejtësisë, mesazheve nga sistemet e asistencës së shoferit. Projeksioni është i lehtë për t’u lexuar edhe në dritën e prapme. Dhe nëse nuk keni nevojë për ekranin, mund ta fikni në çdo kohë.

Një për të gjithë. Të gjithë për një.

Rregulloni Golfin në preferencat tuaja personale: pozicionin e uljes, temperaturën ose dritën – pasi të keni instaluar, Golf-i do të kujtojmë profilin tuaj dhe do ta aktivizoni atë menjëherë pasi të futeni. Veçanërisht praktike kur njerëz të ndryshëm përdorin Golfin dhe bëjnë ndryshime në cilësimet. Kjo do të thotë që ju nuk keni për të kryer të gjitha pozicionet përsëri dhe përsëri, sistemi kujdeset për atë vetë.