Scroll to top

SUV i një brezi të ri.

SUV e një gjenerate të re. Touareg-u i ri ka një prezencë unike falë dizajnit të tij të thjeshtë e konfident. Karakteristikat teknike si pajisje opsionale, të tilla si stabilizuesi elektromekanik i tronditjeve, IQ-ja. Dritat e përparme me matricën LED si dhe Innovision Cockpit bën që komforti, drejtimi i automjeti dhe entuziazmi të arrijnë një nivel të ri. Hedhja në treg pritet të ndodhë në gjysmën e dytë të muajit qershor 2018.

Vlerat e stilit

Çfarë ju pëlqen më shumë: pamja e këndshme high-tech, ngrohtësia e drurit dhe lëkurës, apo detajet sportive? Pak rëndësi ka se çfarë do të zgjidhni, me linjat luksoze të pajisjeve “Elegance”, “Atmosphere” apo “R-Line”, mund ta gjeni stilin tuaj.

Linja e pajisjeve “Elegance”

Një estetikë veçanërisht ekskluzive ju pret.

Touareg “Elegance”: Eleganca e stilit takon dizajnin superior.

Pajisjet e linjës “Atmosphere”

Përkëdhelni shqisat tuaja.

Touareg “Atmosphere” nuk bën asnjë kompromis për materialet elegante dhe komfortin e jashtëzakonshëm.

Linja e pajisjeve “R-Line”

Një estetikë veçanërisht ekskluzive ju pret.

Touareg-u i ri hedh një sfidë të re sportive. Me linjën e pajisjeve “R-Line” vihet re më qartë ky tipar karakteristik – brenda dhe jashtë.

Galeria

Dizajni

Touareg vendos standarde të rinj me dizajnin ekspresiv dhe avantgard. Brenda bind me shumë opsione të dizajnit individual.

Pjesa e jashtme

Mësoni mënyra të reja.

Stili në një formë të re: Pjesa e përparme paraqitet me një kofano të zgjatur, linja anësore të mprehta, fenerë të pasmë LED spikatës – Touareg-u i ri kombinon SUV me elegancën dhe dinamizmin.

IQ. Fenerët me matricë drite LED

Sepse askush nuk e pëlqen verbimin.

Ndriçim jo verbues thuajse në të gjitha situatat: IQ opsionale. Fenerë të përparmë me matricë drite LED me kontroll dinamik “Dynamic Light Assist” bëjnë rrugën tuaj më të ndritshme dhe më të gjerë, pa ndikim të përdoruesve të tjerë të rrugës në fushëpamjen tuaj.

Paketa “Black Style”

Shtojini një theks spikatës të zi nëpërmjet paketës opsionale “Black Style” të dizajnit.

Bëni tërheqës Touareg-un tuaj “R-Line”: me paketën e dizajnit “Black Style”* mund të shtoni edhe më shumë ekspresivitet në pjesën e jashtme të automjetit tuaj.

*Përdorimi do të bëhet i mundur në një datë të mëvonshme. Partneri i Volkswagen do t’ju informojë me kënaqësi.

Tavani panoramik me ngritje/rrëshqitje me tavan panoramik në pjesën e pasme 

Pamje e qartë për aventurë.

Tavani opsional panoramik me ngritje/rrëshqitje me tavan panoramik në pjesën e pasme jep një ndjesi mbresëlënëse të hapësirës dhe një atmosferë të këndshme ndriçimi brenda Touareg-ut tuaj. Ajri i freskët, pamja e papenguar e qiellit dhe ndjesia e lirisë së pakufizuar mund të vendosen lehtësisht me prekjen e një butoni.

Disqet

Disqet, ata që bien në sy. Dizajni që lëviz.

Touareg-u ka disqet e duhur për çdo shije: Nga dinamikë-sportivë në elegantë me stil – disqet përshtaten në mënyrë të përkryer në pamjen e  jashtme të përgjithshme dhe kombinohet me pamjen mbresëlënëse të Touareg-ut tuaj.

Dekori

Çfarë lloj dekori dëshironi?

Die Atmosphäre im Interieur Ihres Touareg wird stark durch das Innenraum-Dekor geprägt. Auf Wunsch können Sie zwischen verschiedenen Ausstattungslinien wählen, die dem Innenraum Ihres Fahrzeugs noch mehr Individualität und Persönlichkeit verleihen.

Innovision

Innovision Cockpit është një nga karakteristikat kryesore të Touareg. Ekrani i gjerë dhe i lakuar me paraqitje të shkëlqyer ofron një orientim unik të shoferit dhe një koncept operativ intuitiv.
Innovision Cockpit

Përdorni qendrën e kontrollit pa buton.

Zini vend në kroskotin e së ardhmes: Sipas kërkesës, drejtuesi i Touareg-ut ulet përpara një ekrani të madh të lakuar dhe komandon pamjen dixhitale nëpërmjet prekjes, gjesteve apo zërit.

Discover Premium

Shijoni sistemin e info-argëtimit në një dimension të ri.

Sistemi opsional i navigimit “Discover Premium” vjen me dimensione të reja: Me ekranin e madh me prekje 38 cm, mund të shfaqen më shumë informacione dhe të ofrohet  një shumëllojshmëri funksionesh.

Digital Cockpit

Shikoni pikërisht informacionin që dëshironi.

Kroskoti opsional Digital Cockpit mund t’ju japë më tepër informacion sesa matësi i shpejtësisë, takometri apo sasia e karburantit- Ju mund të përzgjidhni informacionin sipas nevojave tuaja. Ekrani i madh dhe funksionet inovative ju japin më tepër informacion se kurrë më parë.

Head-up-Display

Sytë tuaj qëndrojnë tek rruga.

Sytë tuaj qëndrojnë tek rruga, por ju mund të shihni informacione të rëndësishme për automjetin. Afishimi opsional Head-up-Display projekton informacionin lidhur me matësin e shpejtësisë dhe navigimin si dhe asistencën e drejtuesit në xhamin e përparmë.

Komoditeti

Kërkoni komfortin në një nivel tjetër. Në Touareg, qëndroni mbi rrugë, shijoni një hapësire të këndshme, funksionalitete praktike dhe një teknologji inovative për përdorim të përditshëm.
Koncepti i hapësirës

Shijoni një hapësirë krejt të re.

Ju dhe pasagjerët tuaj do të ndihen komodë, pasi Touareg plotëson dizajnin luksoz me funksionalitet të jashtëzakonshëm. Hapësira e gjerë e bagazhit dhe baxha elektrike mundësojnë një fleksibilitet të jashtëzakonshëm me një faktor të lartë komforti për aktivitetet tuaja.

Ndriçimi i ambientit

Jepni ambientit të brendshëm ngjyrën tuaj të preferuar.

Jepni ambientit të brendshëm ngjyrën tuaj të preferuar.

Kur bie errësira, Touareg-u kthehet në një ambient tepër komod. Arsyeja është drita e ambientit me ngjyrë të bardhë ose shumëngjyrëshe, sipas kërkesës suaj. Me 30 ngjyra, udhëtoni gjithmonë me ndriçimin që kërkoni për ambientin tuaj.

Ndenjëset ergoComfort

18 mënyrat e relaksimit.

Shijoni pak mirëqenie gjatë drejtimit të automjetit. Ndenjëset opsionale ergoComort për drejtuesin dhe pasagjerin e përparmë mund të pajisen me funksionin e masazhit, sipas kërkesës suaj. Programe të ndryshme ndihmojnë shpinën tuaj të largojë tensionin. Qëndroni në formë, edhe pas disa orëve mbas timonit.

Asistenca në mbylljen e dyerve

Përplasja e dyerve i përket të shkuarës.

Në hapësira të ngushta të parkimit nuk mund të merrni fuqinë e mjaftueshme për të mbyllur derën e makinës në mënyrë të sigurt. Me asistencën opsionale të mbylljes së derës nuk keni nevojë për shumë energji, sepse dyert tërhiqen automatikisht dhe mbyllen kur janë të hapura.

Ajri i kondicionuar “Air Care Climatronic”

Sepse të gjithë kanë preferencat e tyre për temperaturën.

Cila është temperatura juaj e preferuar? Me sistemin  standard të kondicionimit të ajrit, “Air Care Climatronic” me filtër alergjen, drejtuesi dhe pasagjeri mund të përshtatin konfigurimet e tij në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri. “Climatronic” opsional me katër zona merr gjithashtu parasysh nevojat e ndryshme të udhëtarëve në pjesën e pasme.

Easy Open/Easy Close

Mundësi krejtësisht të reja hapen për ju.

Asnjë dorë të lirë? Funksioni opsional “Easy Open” ju lejon të hapni derën e pasme pa pasur nevojë të lironi duart. Dhe në sajë të “Easy Close” mjafton të shtypni një buton për të mbyllur derën e bagazhit.

Sistemet e asistencës

Touareg bind edhe sa i përket teknologjisë. Pasi vjen me sistemet inovative të asistencës së drejtuesit, shumë prej të cilëve përdoren për herë të parë në një Volkswagen.
Ndihma e të parit natën

Shihni çfarë ka në errësirë.

Pajisjet e të parit natën mund t’i njihni nga filmat me spiunazh. Tani mund ta keni një të tillë në makinën tuaj. Rrezet e asistencës opsionale të të parit natën të Touareg-ut tuaj mund t’ju ofrojnë imazhe termike të mjedisit njerëzor dhe shtazor në kroskot.”

Sistemi proaktiv i mbrojtjes së pasagjerit

Ju mbron nga të dyja anët.

Për mbrojtjen tuaj dhe të pasagjerëve tuaj, mund të siguroheni nëpërmjet sistemit opsional proaktiv të mbrojtjes së pasagjerit nga të dyja anët. Nëse vërehet një rrezik përplasjeje, automatikisht merren masa mbrojtëse të tilla si shtrëngimi i rripave, drejtimi i ndenjëseve dhe mbyllja e dritareve dhe tavanit panoramik.

Park Assist

Parkoni me ndjeshmëri.

Me “Park Assist” manovroni të relaksuar në hapësirën e dëshiruar të parkimit. Ju shtypni vetëm gazin, ndërroni marshat dhe frenoni, pjesën tjetër e kryen sistemi, brenda kufijve.

Sistemi ndihmës në trafik

Ndihmon me trafikun e ec-e-ndalo.

Sistemi opsional ndihmës në trafiku mund të lehtësojë shoferin në trafikun ec-e-ndalo, brenda kufijve të sistemit,  duke shmangur bllokimin e trafikut.

ACC me kontroll parashikues të shpejtësisë

Udhëtoni me më të mirin.

Një nga sistemet ndihmës më të dobishëm për shoferin: Rregullatori opsional  automatik i distancës ACC me kontroll parashikues të shpejtësisë. Ju vendosni një shpejtësi maksimale dhe sistemi ju ndihmon brenda kufijve të tij,  për t’ju siguruar që shpejtësia të mos tejkalohet. Gjithashtu, brenda kufijve të sistemit, një distancë minimale ruhet automatikisht me automjetin përpara.

Asistenti i kryqëzimit

Pasi nuk mund të shihni cepin e rrugës.

Daljet konfuze dhe kryqëzimet me fushpamjeje të bllokuar detyrojnë shoferin ta “kërkojë me duar” rrugën. Me ndihmën e teknologjisë së radarëve, asistenti opsional i kryqëzimit brenda kufijve të sistemit mund të ndihmojë, për të thënë kështu, që të shikoni nëpër cepa.  Kështu, sistemi mund t’ju ndihmojë të zbuloni kalimin e automjeteve ose këmbësorëve në një fazë të hershme.

Përvoja me makinën

Eksperienca në drejtim Ju pëlqen të drejtoni automjetin në rrugë të shtruara apo të pashtruara, teknologjitë e reja i japin Touareg-ut karakteristika të jashtëzakonshme drejtimi. Stabilizimi aktiv elektromekanik i tronditjeve

Stabilizimi aktiv elektromekanik i tronditjeve  

Kështu nuk do të tronditeni më.

Dëshironi të merrni kthesat në mënyrë më sportive? Stabilizimi aktiv opsional elektromekanik i tronditjeve redukton lëkundjet anësore dhe tendencën për t’u anosur. Rezultati: karakteristika mahnitëse drejtimi dinamik.

Kthimi me katër rrota

Falë kthimit me katër rrota, më shumë stabilitet dhe manovërueshmëri.

Nëse veç rrotave të përparme kthehen edhe ato të pasme, mund të bëhet një hark i vogël kthimi. Kjo teknologji, e cila e bën makinën jashtëzakonisht të manovrueshme dhe rrit stabilitetin e drejtimit, tani mund të përdoret edhe tek Touareg-u, nëse dëshironi.

Amortizatorët me ajër

Gjithmonë në lartësinë e duhur.

Që kënaqësia juaj e drejtimit të mos marrë tronditje, Touareg-un mund ta pajisni me amortizatorë ajri mjaft komodë,  sipas dëshirës suaj. Ata përshtatin lartësinë e karrocerisë me terrenin përkatës.

Paketa Offroad

Merrni nën kontroll edhe terrenin e  vështirë.

Me paketën opsionale Offroad, Touareg-u juaj është i përgatitur edhe për përdorim më të ashpër në terren të vështirë: nga mbrojtja ndaj gurëve tek përzgjedhja e avancuar e profilit të udhëtimit, për të lëvizur me vetëbesim në një sërë terrenesh.

Infotainment

Always on

Gjithmonë në humor të mirë.

Në Touareg jeni online. Një kartë eSIM e instaluar në mënyrë të përhershme siguron qasjen tuaj në internet dhe në botën  shërbimeve online nëpërmjet Car-Net. Pra, qëndroni të informuar dhe argëtohuni pa pushim.

Sistemi i navigimit

Sa komod mund të jetë navigimi!

Sistemi standard i navigimit “Discover Pro” me ekran të madh xhami me prekje lë shumë pak dëshira të paplotësuara. Përveç kësaj, Touareg-u ofrohet në mënyrë opsionale me “Discover Premium”, i cili së bashku me Digital Cockpit -një ekran të lakuar e të drejtuar nga shoferi- si dhe me një koncept të ri intuitive kontrolli digjitalizojnë kroskotin plotësisht.

Car-Net

Bota e lidhur e Car-Net është e hapur për ju.

Shërbimet celulare online në makinë do të jenë së shpejti për ju po aq të domosdoshme sa smartfoni në jetën e përditshme. Rrjetëzimi digjital përmirëson navigimin dhe komunikimin, ju ndihmon të kurseni kohë duke mbajtur informacionin e përditësuar dhe siguron asistencë të shpejtë kur është e nevojshme.

Telefonia

Lehtëson komunikimin tuaj.

Jepini fund malit me kabllo në automjet. Ndërfaqja telefonike “Business” e telefonisë vjen me kapje të fortë valësh dhe aftësinë për të karikuar induktivisht smartfonët.

Dynaudio

Zbuloni gjatë udhëtimit edhe botën e tingujve.

Tingujt më të lartë për Touareg-un. Por edhe basi më i thellë. Sipas dëshirës suaj, një tingull fantastik 7.1 Dolby-Surround nga DYNAUDIO ju shoqëron me 14 altoparlantë që përputhen në mënyrë të përkryer me tingullin ambiental të automjetit.

App-Connect & Media Control

Ka edhe aplikacione për Touareg-un tuaj.

Në Touareg, në sajë të App-Connect, mund të lidhni smartfonin tuaj me sistemin e info-argëtimit dhe të përdorni shumë aplikacione gjatë drejtimit të automjetit. Volkswagen Media Control u lejon pasagjerëve tuaj të përcaktojnë programin nëpërmjet pajisjes celulare.