Scroll to top

T-Roc 

di si t’iu impresionoj!

T-ROC R-Line 1
[kswr_animatedheading anh_delay=”0″ anh_titlecolor=”#ffffff” anh_paddinglr=”25″ anh_paddingtb=”20″ anh_title=”Dizajn unik” anh_titlefont=”font-size:19px;” anh_titlefontstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”]

Me opcione te shumta, detaje te shumta sportive, përshtatshmëri në vozitje dhe mjeshtëri të lartë në dizajnin e tij, T-Roc me vetëbesim shkëlqen edhe më shumë me paketën opcionale R-Line. Pamja mbresëlënëse dhe dizajni i brendshëm sportiv tërheqin vëmendjen e të gjithëve.

[kswr_animatedheading anh_delay=”0″ anh_titlecolor=”#ffffff” anh_paddinglr=”25″ anh_paddingtb=”20″ anh_title=”Ndriçimi” anh_titlefont=”font-size:19px;” anh_titlefontstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”]

T-Roc patjeter do ju bej pershtypje edhe me dizajnin unik te dritave LED, dritat halogene me indikator të integruar nën qelq, aktivizim automatik i dritave kryesore me LED drita të ditës, Coming home/Leaving home function.

T-ROC R-Line 2
T-ROC R-Line 3
[kswr_animatedheading anh_delay=”0″ anh_titlecolor=”#ffffff” anh_paddinglr=”25″ anh_paddingtb=”20″ anh_title=”Përshtatet me preferencat e juaja!” anh_titlefont=”font-size:19px;” anh_titlefontstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”]

T-Roc ofron mundësinë që klientet t’a zgjedhin me dy ngjyra, ju mund të zgjedhni ngjyrë tjetër për kulmin e veturës dhe ngjyrë tjetër për pjesën e poshtme të veturës.

[kswr_animatedheading anh_delay=”0″ anh_titlecolor=”#ffffff” anh_paddinglr=”25″ anh_paddingtb=”20″ anh_title=”Interier unik” anh_titlefont=”font-size:19px;” anh_titlefontstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”]

Dizajni i tij i brendshëm është mjaft modern dhe komod. Ulëset nga shtofi, dizajn “Basket” me mundësinë që mbështetësja e pasme të ndahet asimetrikisht dhe të paloset.

T-ROC R-Line 4
T-ROC R-Line 5
[kswr_animatedheading anh_delay=”0″ anh_titlecolor=”#ffffff” anh_paddinglr=”25″ anh_paddingtb=”20″ anh_title=”Fuqia e motorit” anh_titlefont=”font-size:19px;” anh_titlefontstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”]

Kur flasim per fuqinë T-Roc ofron opcione te shumta motorike diesel dhe benzinë. Klientët mund të zgjedhni opcionin 4Motion ose tërheqjen me 4 rrota.

[kswr_animatedheading anh_delay=”0″ anh_titlecolor=”#ffffff” anh_paddinglr=”25″ anh_paddingtb=”20″ anh_title=”Sistemet e sigurisë” anh_titlefont=”font-size:19px;” anh_titlefontstyle=”font-family:Inherit;font-weight:inherit;”]

Sa i përket sistemeve të sigurisë karakteristikat standarde të të gjitha modeleve të T-Roc përfshijnë monitorimin e hapësirës para “Front assist” me frenim emergjent për qytet, sistemin e frenimit pas goditjes, frenin e parkimit me operim elektromekanik, me Auto-hold funksion, Start/Stop sistemin. Kontrolli adaptive i korsise dhe asistenca për parkim janë opsionale.

T-ROC R-Line 6