Scroll to top

TAKOHUNI ME MENAXHMENTIN

[person name=”Baki Abdullahu” position=”Drejtor gjeneral / CEO” cell_phone=” +383(0)44 112 854″  email=”baki.abdullahu@bakiautomobile.com”  img=”2219″ rel=”nobox”  hoverimg=”2219″]
[/person]

[person name=”Haki Abdullahu” position=”Menaxher i departamentit të servisit” cell_phone=” +383(0)44 197 830″ email=”haki.abdullahu@bakiautomobile.com”  img=”3067″  hoverimg=”3067″]
[/person]

[person name=”Avni Abdullahu” position=”Pranues dhe koordinues i servisit”  cell_phone=”+383(0)44 666 150″ email=”avni.abdullahu@bakiautomobile.com”  img=”3066″ hoverimg=”3066″]
[/person]

[person name=”Fatjon Gashi” position=”Procesues i garancioneve të pjesëve dhe automjeteve” cell_phone=”Mob: +383(0) 44 505 499″ email=”fatjon.gashi@bakiautomobile.com” img=”2017″][/person]
[person name=”Eren Bekteshi” position=”Menaxher i shërbimeve të transportit” cell_phone=”Mob: +383(0) 44 505 499″ email=”limoprishtina@bakiautomobile.com” img=”2484″][/person]